Έντυπο συμμετοχής για το διαγωνισμό Πλαστικά στο Σχολείο

Θα θέλατε να ασχοληθείτε με το ζήτημα των πλαστικών με την τάξη σας; Να ερευνήσετε πώς μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση και τα πλαστικά απορρίμματα που παράγουμε;

Πώς λειτουργεί;

  1. Ο διαγωνισμός του PLASTEAM τρέχει ταυτόχρονα στην Ολλανδία, τη Μάλτα, τη Ρουμανία και την Ελλάδα από το Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο του 2022.
  2. Μπορείτε να λάβετε μέρος με τους μαθητές σας ηλικίας από 8 έως 14 ετών. (Αποδεκτές δύο ηλικιακές ομάδες για Α/θμια, Β/θμια )
  3. Οι συμμετέχοντες ομάδες θα πρέπει να είναι επταμελείς.
  4. Μαζί με την ομάδα σας, αποφασίστε για ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα με θέμα τα πλαστικά σε επίπεδο σχολείου, ή ευρύτερα και σκεφτείτε λύσεις.
  5. Υποβάλλετε τη συμμετοχή σας πριν από τις 15 Δεκεμβρίου (ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ για την ΕΛΛΑΔΑ).
  6. Μετά από αξιολόγηση θα επιλεγούν δύο νικητές (ένας για κάθε ηλικιακή κατηγορία) και θα ανακοινωθούν ως τις 23 Δεκεμβρίου (Προθεσμία για την Ελλάδα).
  7. Οι νικητές ανά χώρα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον ευρωπαϊκό τελικό διαγωνισμό στην Ολλανδία (Μάρτιος 2023)!

Πώς να υποβάλετε αίτηση;

Αφού διαβάσετε τους όρους της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ, και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συμμετέχετε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες εξαρχής: μπορείτε να το κάνετε σταδιακά. Κατά την αποθήκευση, επιλέξτε “Save as draft”. Στη συνέχεια θα λάβετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε αργότερα και να ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση.

Συμβουλή 1: Βρείτε στο STEAM Βox σειρά δρασ/των που μπορείτε να κάνετε για τα πλαστικά στο σχολείο.
Συμβουλή 2: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή PLASTEAM APP για να καταγράψετε τη χρήση πλαστικών στο σχολείο σας.